En la "Instrucción secreta" que el fiscal del Consejo de Castilla, don José Rodrigo Villalpando, trasmeté als corregidors del Principat de Catalunya el 29 de gener de 1716, es deia:

"...pero como a cada Nación parece que señaló la Naturaleza su idioma particular, tiene en esto mucho que vencer el arte y se necesita de algún tiempo para lograrlo, y más cuando el genio de la Nación com el de los Catalanes es tenaz, altivo y amante de las cosas de su País, y por esto parece conveniente dar sobre esto instrucciones y providencias muy templadas y disimuladas, de manera que se consiga el efecto sin que se note el cuidado..."

Han passat 300 anys des del Decret de Nova Planta i les seves 'Instrucciones secretas', però la voluntat dels governs centralistes de l'Estat Espanyol segueix sent la mateixa. La diferència és que encara volen que se consiga el efecto, però ha arribat un punt que tant se'ls fot que se note el cuidado.

dijous, 20 de setembre del 2012

El Mundo confirma al directe!cat: ”Fainé i el “Lobby del Puente Aereo” contra el President Mas”

“Ofensiva de Rajoy perquè els grans empresaris no donin suport a Mas” La capçalera que dirigeix Pedro J. Ramírez ratifica en l’edició d’avui, el que vam avançar


El President del Govern Espanyol ha encarregat als seus ministres que pressionin als 50 empresaris més importants de Catalunya per que pressionin al president Mas per que abandoni el camí cap a les estructures d’estat i a la independència. Espanya utilitza amb totes les seves forces el xantatge i la pressió per tombar la voluntat del poble de Catalunya, el diari més influencia sobre el PSOE i el PP, explica amb tot detall les actuacions d’Espanya per evitar que Mas trenqui el camí constitucional, van enviar el Rei, i ara els grans lobbys empresarials, la majoria d’ells viuen del negoci del butlletí oficial de l’Estat.
Xantatge a Josep Oliu (Banc de Sabadell) per les ajudes rebufes per la compra de la CAM

El Mundo no s’amaga, i explica com utilitzen al president del Banc de Sabadell, Josep Oliu, el consideren simpatitzant de CiU i diuen que està molt molest amb el president Mas per la seva deriva independentista, però com diu el mateix diari, el problema per Oliu, és el xantatge que rep per part d’Espanya per les ajudes rebudes per la compra de la CAM, aquesta és la manera com Espanya actua contra Catalunya.

Isidre Fainé, exemple de poca estima cap el país

Ho portem dient des de fa setmanes, ahir ho vam explicar amb pels i senyals, i avui El Mundo ho confirma i ho explica sense cap mena de vergonya, Isidre Fainé treballa per Espanya i Rajoy i per tal de conservar els seus atributs a La Caixa s’enfronta al president del seu país i lidera el grup de grans empresaris que ja van pressionar durant la tramitació de l’estatut i ara estan pressionant, fins i tot amb males forme,s per tal que el president Mas s’arronsi.

Isidre Fainé o dimissió o cessat al capdavant de La Caixa

Un cop descoberta la traïció sigui aquesta o qualsevol altre, qualsevol traïdor dimiteix per salvar la dignitat o és cessat per vergonya seva. No és acceptable que el president de l’entitat financera més important de Catalunya doni l’esquena al país i al seu president en un dels moments més importants i decisius de la història del país. 

DIRECTE.CAT